Direct gratis advies:

0487 - 59 78 50

Een whiplash kan ontstaan uit letselschade door een ongeval waarbij careletsel u helpen deze schade te verhalenVerkeersongevallen zijn nog steeds een van de grootste veroorzakers van letselschade in Nederland. De gevolgen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven, zonder dat u daarom gevraagd heeft. Informeert u vrijblijvend bij ons over het verhalen van uw letselschade.

Wanneer u buiten uw schuld letsel oploopt door een verkeersongeluk, kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Medisch en emotioneel, maar zeker ook financieel. Vaak blijkt het erg lastig om een weg te vinden in het woud van wet- en regelgeving omtrent het verhalen van uw letselschade. De inschakeling van een letselschade-expert is dan ook verstandig. De zeer ervaren letselschadespecialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, zodat u zich op uw herstel kunt richten en de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij staan u kosteloos bij, aangezien de aansprakelijke partij verplicht is om uw kosten voor rechtsbijstand te vergoeden.

Wat kunt u zelf doen na een verkeersongeval
De politie komt na een ongeval steeds minder vaak ter plaatse. Probeert u, indien mogelijk, de ongevalssituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit kan middels een door beide partijen ingevuld en ondertekend aanrijdingsformulier. Noteer ook de namen van eventuele getuigen en maak zo nodig foto’s. Op basis van al deze informatie, eventueel aangevuld met een politierapport of proces-verbaal, wordt de aansprakelijkheid door verzekeraars beoordeeld.

Zie ook:

[cmwizard menu=44 title=””/]Deel dit artikel: 

Bel mij terug


Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


 

Waardering van cliënten

Klantcijfer
8.7

 • Beste Ruben,
  Allianz heeft vandaag het gevraagde bedrag over gemaakt op mijn rekening ! Ik wil jou bedanken voor de geboden hulp in deze. Met vriendelijke groet , mevrouw Ramerman.

 • Goedemorgen Ramon,
  Wij hebben idd de betaling ontvangen van Reaal. Dus bij deze mag het dossier gesloten worden. Bedankt voor de geweldige service en mochten we weer letselschade hebben dan weten...

 • Beste Ramon,
  Nu alles is afgerond willen we je heel graag bedanken voor je vlotte inspanningen en berichtgevingen, je inlevingsvermogen en de prettige contacten die we hebben gehad. Fijn dat we...

 • Beste Ruben,
  Heel hartelijk dank voor de correcte afhandeling . Ik loop binnenkort nog even binnen om u persoonlijk te bedanken.
  Met een harte groet, mevrouw de Hövel

 • Beste Ruben
  Bij deze willen wij jou bedanken voor de prettige begeleiding en afwikkeling van onze schadesituatie. Wij zullen daarom op Facebook een passend review plaatsen.
  Met vriendelijke...

 • Goedemorgen Ruben,
  Heel hartelijk dank voor jouw bemiddeling. Toch akkoord . Voelt goed. Emotioneel gezien. We hebben nog contact.
  Liefs Hetty

 • Geachte heer Schuijers, beste Ramon,
  Hierbij spreek ik, mede namens Simone, onze waardering en tevredenheid uit voor de wijze waarop je bijstand hebt verleend. Wij zijn blij een punt te kunnen zetten...

 • Geachte R.T.J. Van den berg,
  Het geld van de letselschade heb ik ontvangen! Nogmaals bedankt voor de fijne hulp,
  Mvg de heer soppe

 • Hallo Ruben,
  Ik wil jou bedanken voor het vakkundig regelen van mijn letselschade. De tegenpartij heeft ondertussen het bedrag overgemaakt . Nogmaals hartelijk dank!
  Met vriendelijke groet,...

 • Geachte heer Schuijers,
  Bedankt voor uw heldere afhandeling in de afgelopen periode!
  Met vriendelijke groet, Mevrouw Sissing

 • Dankjewel voor alle moeite en de goede zorgen!
  Met vriendelijke groet, Mevrouw Gonçalves Carvalho
Meer reviews

Volg ons op Facebook

Contact

Care Letselschade B.V.
Zandstraat 71
6658 CN BENEDEN-LEEUWEN

Route plannen

KvK nummer: 512 333 55
Telefoon: 0487-59 78 50
E-mail: info@careletsel.nl

Care Letselschade in Nederland