Direct gratis advies:

0487 - 59 78 50

Ruben van den Berg

Na enkele omzwervingen is Ruben in 1999 op de schadeafdeling van een verzekerings-maatschappij terecht gekomen. Al snel wist hij dat hij verder wilde in het “schadevak.” Eerst als schadebehandelaar en later als letselschadebehandelaar. Hiervoor werden dan ook vele vakopleidingen en vakgerichte cursussen succesvol doorlopen. Bij deze WA-verzekeraar leerde hij ook Ramon al kennen.

In 2002 is hij voor een grote rechtsbijstand-verzekeraar gaan werken, omdat hij nadrukkelijk de belangen van slachtoffers wilde gaan behartigen. Ruim 10 jaar werkte hij hier met veel plezier. Toch zocht hij een nieuwe uitdaging. In april 2013 deed zich de uitgelezen mogelijkheid voor. Een hernieuwde samenwerking met Ramon bij Care Letselschade. Een kleinere, flexibele organisatie met een zeer enthousiast en gemotiveerd team. Daardoor wordt er snel ingespeeld op de wensen van de cliënt en kan hem of haar nog meer persoonlijke aandacht worden gegeven.

Ruben: “Ik wil mijn cliënt alle zorgen uit handen nemen, zodat deze zich volledig op diens herstel kan richten. En natuurlijk de vergoeding krijgt waar hij of zij recht op heeft. Dat doe ik samen met een team van zeer enthousiaste collega’s.”Deel dit artikel: 

Bel mij terug


Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


 

Waardering van cliënten

Klantcijfer
8.7

 • Beste Ruben,
  Allianz heeft vandaag het gevraagde bedrag over gemaakt op mijn rekening ! Ik wil jou bedanken voor de geboden hulp in deze. Met vriendelijke groet , mevrouw Ramerman.

 • Goedemorgen Ramon,
  Wij hebben idd de betaling ontvangen van Reaal. Dus bij deze mag het dossier gesloten worden. Bedankt voor de geweldige service en mochten we weer letselschade hebben dan weten...

 • Beste Ramon,
  Nu alles is afgerond willen we je heel graag bedanken voor je vlotte inspanningen en berichtgevingen, je inlevingsvermogen en de prettige contacten die we hebben gehad. Fijn dat we...

 • Beste Ruben,
  Heel hartelijk dank voor de correcte afhandeling . Ik loop binnenkort nog even binnen om u persoonlijk te bedanken.
  Met een harte groet, mevrouw de Hövel

 • Beste Ruben
  Bij deze willen wij jou bedanken voor de prettige begeleiding en afwikkeling van onze schadesituatie. Wij zullen daarom op Facebook een passend review plaatsen.
  Met vriendelijke...

 • Goedemorgen Ruben,
  Heel hartelijk dank voor jouw bemiddeling. Toch akkoord . Voelt goed. Emotioneel gezien. We hebben nog contact.
  Liefs Hetty

 • Geachte heer Schuijers, beste Ramon,
  Hierbij spreek ik, mede namens Simone, onze waardering en tevredenheid uit voor de wijze waarop je bijstand hebt verleend. Wij zijn blij een punt te kunnen zetten...

 • Geachte R.T.J. Van den berg,
  Het geld van de letselschade heb ik ontvangen! Nogmaals bedankt voor de fijne hulp,
  Mvg de heer soppe

 • Hallo Ruben,
  Ik wil jou bedanken voor het vakkundig regelen van mijn letselschade. De tegenpartij heeft ondertussen het bedrag overgemaakt . Nogmaals hartelijk dank!
  Met vriendelijke groet,...

 • Geachte heer Schuijers,
  Bedankt voor uw heldere afhandeling in de afgelopen periode!
  Met vriendelijke groet, Mevrouw Sissing

 • Dankjewel voor alle moeite en de goede zorgen!
  Met vriendelijke groet, Mevrouw Gonçalves Carvalho
Meer reviews

Volg ons op Facebook

Contact

Care Letselschade B.V.
Zandstraat 71
6658 CN BENEDEN-LEEUWEN

Route plannen

KvK nummer: 512 333 55
Telefoon: 0487-59 78 50
E-mail: info@careletsel.nl

Care Letselschade in Nederland