Direct gratis advies:

0487 - 59 78 50

Mijn dossier

Log in naar Mijn dossier
Via ‘Mijn Dossier‘, kunt u zich éénmalig registreren waarna u kunt inloggen in ons systeem, iLetsel.  Hier kunt u alle gegevens uit uw persoonlijk dossier in zien, zoals bijvoorbeeld uitgaande en inkomende correspondentie, uw schadestukken, en uw schadestaat. Tevens kunt u communiceren met uw eigen letselschadespecialist via uw persoonlijke blog. Transparanter en makkelijker kan niet, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Goede schaderegeling door moderne aanpak

Welkom in de wereld van de letselschade

De tijden veranderen snel. De wereld ziet er heel anders uit dan pakweg twintig jaar geleden. Wie had toen gedacht dat (bijna) iedereen wel een computer zou hebben en een mobiele telefoon? TomTom, Facebook, Email, Google, het was er allemaal nog niet. Laat staan de iPad en alle daarvan afgeleide tablets.

Nu mailen we en krijgen soms direct antwoord. We gebruiken Facebook om informatie te “delen” en je kunt ook Twitteren. Of het allemaal zo goed en nuttig is, is natuurlijk de vraag, maar het is duidelijk dat we andere eisen stellen dan 10 jaar geleden.

In die ontwikkelingen heeft de letselschadebranche nooit voorop gelopen. Nu nog wordt veel gebruik gemaakt van papieren dossiers, van brieven die per post verstuurd worden, hoewel, soms ook per email.

iLetsel

Met de komst van iLetsel is dat veranderd. Ineens loopt de letselschadebranche wel voorop.

iLetsel is een binnen de letselschadewereld ontwikkelde manier om een letselschade van begin tot eind digitaal, online en helder te behandelen.

Bij iLetsel wordt gebruik gemaakt van een volledig online letselschade-dossier waarin alle dossieractiviteiten daadwerkelijk plaatsvinden. Het dossier is daarom altijd up to date en “live” in te zien. Wordt het dossier bijgewerkt door één van de partijen, dan zijn de gegevens direct ook bij de anderen. De lijntjes zijn kort. Veel gebeurt in “real-time”.

Alle activiteiten die bij een letselschade horen zijn binnen iLetsel mogelijk gemaakt.

iLetsel is dan ook met recht “de” nieuwe standaard voor de dossierbehandeling.

iLetsel gebruikt daarnaast de nieuwste Internet mogelijkheden waardoor iLetsel gebruikersvriendelijk is en de beveiliging van de gegevens optimaal gewaarborgd.

(Lees meer over de achtergronden van onze vernieuwde website. Met volop informatie voor de belanghebbende en eenpersoonlijke boodschap.)


Deel deze pagina: 

Heeft u gratis advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Volg ons op Facebook

Contact

Care Letselschade B.V.
Zandstraat 71
6658 CN BENEDEN-LEEUWEN

Route plannen

KvK nummer: 512 333 55
Telefoon: 0487-59 78 50
E-mail: info@careletsel.nl

Care Letselschade in Nederland