Letselschade door een verkeersongeval

Een whiplash kan ontstaan uit letselschade door een ongeval waarbij careletsel u helpen deze schade te verhalen.

Verkeersongevallen zijn nog steeds een van de grootste veroorzakers van letselschade in Nederland. De gevolgen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven, zonder dat u daarom gevraagd heeft. Informeert u vrijblijvend bij ons over het verhalen van uw letselschade.

Wanneer u buiten uw schuld letsel oploopt door een verkeersongeluk, kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Medisch en emotioneel, maar zeker ook financieel. Vaak blijkt het erg lastig om een weg te vinden in het woud van wet- en regelgeving omtrent het verhalen van uw letselschade. De inschakeling van een letselschade-expert is dan ook verstandig. De zeer ervaren letselschadespecialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, zodat u zich op uw herstel kunt richten en de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij staan u kosteloos bij, aangezien de aansprakelijke partij verplicht is om uw kosten voor rechtsbijstand te vergoeden.

Wat kunt u zelf doen na een verkeersongeval

De politie komt na een ongeval steeds minder vaak ter plaatse. Probeert u, indien mogelijk, de ongevalssituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit kan middels een door beide partijen ingevuld en ondertekend aanrijdingsformulier. Noteer ook de namen van eventuele getuigen en maak zo nodig foto’s. Op basis van al deze informatie, eventueel aangevuld met een politierapport of proces-verbaal, wordt de aansprakelijkheid door verzekeraars beoordeeld.

Bel mij terug

Vul dit formulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Waardering van cliënten

,,Inmiddels is het bedrag door de verzekering overgemaakt. Daarmee is dit traject afgesloten. Over het resultaat hiervan zijn we zeer tevreden. Wij willen jou en jullie bedrijf bedanken voor de samenwerking, begeleiding en advies in de afgelopen periode. Wij hebben het contact als zeer prettig en professioneel ervaring. Wellicht zullen onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen. Maar voor nu nogmaals bedankt voor alles.''
Harco - 09 Jun 2023


Gratis advies

Heeft u gratis advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.